Over mij

Mijn naam is Antoinette van Wijck en eigenaresse van
She Flows Yoga opgericht vanuit passie, hart en ziel. Sinds ruim 12 jaar ben ik werkzaam als obstetrie (verloskunde) verpleegkundige in diverse (academische) ziekenhuizen op de verloskunde/kraamafdeling in nederland.

Omdat ik meer verdieping in het leven zocht ben ik een jarenlange innerlijke en uiterlijke zoektocht naar de juiste bestemming/taak in het leven gaan doen. Ik hou van bewegen, natuur, reizen en mee bewegen met de flow van het leven.

 

 

Mijn missie is om zwangere vrouwen een rustpunt te kunnen bieden in de drukte van deze maatschappij om door middel van yoga het lichaam en de geest weer in balans te brengen. Zwangere vrouwen en hun partners bewust de verbinding van hun kind te laten ervaren en te verwelkomen, angst gevoelens en/of stress rondom zwangerschap/bevalling te verminderen.

Opleidingen:
november 2010 Obstetrie (verloskunde)verpleegkundige Erasmus MC Rotterdam.
juli 2020 Hot yin-yang yogateacher training 200 RYT
Hot Yoga academie Rotterdam.
juni 2021 Zwangerschapsyogadocente 50 hrs Samsara yogadocenten opleiding Schiedam.  

She Flows Yoga is aangesloten bij de Yoga Alliance vereniging als internationaal gecertificeerd yin-yang yoga teacher 200 RYT.

De naam She Flows Yoga is ontstaan omdat ik heb ervaren de afgelopen jaren dat het leven een soort van rivier is en je maar beter mee kunt stromen met de flow van het leven en dat het je uiteindelijk op je ware bestemming weer thuis brengt.

“Flow with the river of life”

Namasté,

Antoinette

Contact:
She Flows Yoga
Telefoon: 06-42509193
Email: antoinette@sheflowsyoga.nl

Locatie:
Jacob van maerlantstraat 63
3404GN IJsselstein
KVK 80435211