Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Floor FLOWS

 “De zwangerschapsyogalessen van Antoinette heb ik als zeer rustgevend en leerzaam ervaren! Heel fijn om even een moment voor mijzelf te hebben. Ook de ademhalings- en ontspannings oefeningen die tijdens de lessen behandeld werden heb ik tijdens de ween en bevalling heel goed kunnen toepassen. Antoinette is als docent puur en deskundig. En doet altijd dat kleine beetje extra na de les: een kopje thee, het trekken van een kaartje en een presentje op speciale dagen. Met haar warme persoonlijkheid en down to earth aanpak weet Antoinette iedere yogales om te toveren tot een feestje. Ik kan het iedereen aanraden om zwangerschapsyoga lessen bij Antoinette te volgen!”

Sabine FLOWS

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik de yoga voor zwangeren lessen gevolgd bij She Flows Yoga. Ik heb dit als heel fijn en ontspannen ervaren. En tijdens de lessen was het ook een mooi moment om contact te maken met je kindje in je buik. Bedankt voor de fijne yoga lessen tijdens mijn zwangerschap”

 

Contact:
She Flows Yoga
Telefoon: 06-42509193
Email: antoinette@sheflowsyoga.nl

Locatie:
Jacob van maerlantstraat 63
3404GN IJsselstein
KVK 80435211